MD Lash Fusion

Annonse

Dette MÅ jeg bare dele med dere!

Mamma har aldri hatt særlig lange øyevipper. Ikke har de vært noe videre tykke heller, og hun har i grunnen fått høre det opp gjennom også, av frekke døtre og andre som har strevd med å finne  en såkalt “feil” ved hennes vakre utseende. Mamma på sin side har altid tatt det med et smil, selvom hun innerst inne bestandig har ønsket seg noen ordentlige vipper å blafre med.

I sommer tok jeg og Mamma Sandefjordferjen fra Strømstad, og jeg var noe oppgitt da mamma kom tilbake fra taxfree og var blitt “lurt” av damen i skranken som lovet lengre og fyldigere vipper av dette MD Lash Fusion produktet som ser ut som en gjennomsiktig mascara. Jeg haddeglemt hele greia, da mamma helt plutselig blafret mot meg med det jeg trodde var løsvipper i dag!!! Fordi hun ikke hadde helt troen på det selv i starten, brukte hun det kun sporadisk nå og da, men etter at sminkøren hennes i Tv2 kommenterte en forandring av øyevippene hennes, smurte hun på litt oftere, og nå er det helt komisk hvor mye lengre og tykkere vipper hun har fått! Jeg trodde alt sånn var lureri, jeg..

I hvertfall, jeg har aldri sett et bredere smil som da jeg kommenterte vippene som falske, og muttern er strålende fornøyd! Så hvis det er noen andre der ute som synes de mangler litt øyevipper så kan jeg absolut anbefale dette produktet! WOW!

Jeg fant det på nettet, det kan kjøpes her!