“Pistols”

Annonse

Jeg snakket faktisk med Jofrid, som jobber med Andreas, på fredag, om det at alle plutselig har “Pistol” boots. Når alle har det samme, blir det så kjedelig, og man blir lei fortere enn om man er alene eller i hvertfall litt spesiell som har noe. Jofrid fant ut at hun måtte sette sitt eget preg på skoen og gikk til anskaffelse av denne sko lenken, eller skosmykket. Det som er så praktisk er at det kan kneppes av og på etter ønske! Personlig begynner jeg å bli litt lei av nagler også, men på Jofrid er det fortsatt super kult, for hun klarer å balansere det! I hvertfall så er det fult mulig å lage skolenker selv, og da kan man jo finne på altmulig rart! Skinnremmer, lenker, pærler, knapper, dusker osv, osv… som kan sette et personlig preg på noe som mange andre har maken til.