MINIATYR CHANEL!

Annonse

Jeg har alltid vært svak for kåper til små piker, og da jeg kom over denne Chanel-stoff-resten i en stoffbutikk i København sist uke, kriblet det i fingrene etter å sy en miniatyr kåpe i god gammel 50-tallsstil til den lille prinsessen. Så da Andreas dro ut på kundemiddag i går kveld, kastet jeg meg over symaskinen.

Tekstilet er håndvevet og identisk med det som ble brukt i Chanel sin kolleksjon. Knappene er et utvalg av mine sorte knapper fra min knappesamling! Mønsteret er ikke noe jeg er særlig stolt av, men en del av den raske prosessen… Sømlæreren min ville sikkert revet seg i håret over hvor unøyaktig jeg var akkurat på konstruksjonsdelen, men dette er jo bare for gøy, og jeg er så altfor utålmodig..!

Morgenen etter; Sophia utforsker sitt nye plagg, og synes knappene er spesielt interessante!

Skal ta et bilde av henne med jakken på, så får dere sett den “in action”!

Håper med dette at flere kan bli inspirert til å sette seg foran symaskinen!