Kolleksjonssalg!

Jeg ble spurt av en av dere for en liten stund siden hvordan jeg hadde råd til klær fra dyrere merker, og jeg delte med dere at jeg nesten altid handler enten på salg eller aller helst på kolleksjonssalg. Det beste med kolleksjonssalg er at man kan finne ting som aldri er blitt produsert og at man får kjøpt det som er i butikken akkurat nå til 40-80% av prisen!

Annonse

Pga. at bloggen min har vært nede, har jeg desverre ikke hatt mulighet til å si ifra før, men nå skriker jeg det ut; DET ER KOLLEKSJONSSALG HOS HOLZWEILER AGENTURER NÅ!!!! I dag, i morgen og på lørdag kan man få høstens kolleksjoner fra Black Lilly, Dagmar (der den brune kåpen min kommer fra), Rütsou, Andersen og Lauth, Mads Nørgaard, GESTUZ(!), Hunkedory osv.. til 40-80%

(over; mine fantastiske funn! Yndlingen er dressjakken til venstre fra “The Local Firm” den er kort bak og lang foran! -og lammeskinnskåpen fra MuuBaa. Elsker vesken med tilhørende lommebok fra Black Lilly også, og skjerfet fra samme brand.. I grunnen er ALT favoritter! Veldig fornøyd!!!! Skal vise dere bedre bilde av tingene senere! Må jo få postet litt “dagens outfit” igjen snart!

Jeg har allerede vært innom, og kan fortelle at jeg nå har gjort garderoben høst klar! Jeg gleder meg allerede til å kle på meg i morgen! -og jeg gikk ifra masse godbiter, for det er enormt mye varer, og sinnsykt mye fint! Adressen er Grensen 8, rett ved “Bare Jazz”, og salget er åpent fra 10.00-19.00. Kanskje vi sees der i morgen? Stopp meg gjerne og si hei eller be om hjelp til å lete etter skatter! Lommeboken min har sagt tydelig ifra at jeg ikke kan handle mer til meg selv, så hjelper gjerne dere!