Alexander Sprekenhus.

I dag har jeg vært hos frisørsalongen “Jojo and Friends” og testet styling oljen “Alexander Sprekenhus”. Mannen bak produktet er 20 år gamle Alexander Eggum, som kom til London med frizzy hår, ble anbefalt Argan olje for å temme krøllene, fikk testet oljen, ble frelst og startet å produsere produktene under bestefar Sprekenhus sitt navn!

Annonse

Argan olje er allerede godt kjent i Amerika, og produktet fremstilles i Los Angeles. Film, TV og musikk bransjen bruker stort sett produktet når styling skal gjøres, og resultetet må sies å minne en smule om looken i Holywood. Etter å ha fønet ca. 12 dråper av oljen inn i håret, manglet bare gallakjolen og et par skyhøye pumps!

Håret mitt er veldig tykt, og hvis jeg skal føne det tar det altfor lang tid, så for meg, så gjenstår det å finne ut hvordan jeg kan benytte sprayen best mulig uten å måtte bruke altfor lang tid på badet om morgenen! -eventuelt kan jeg jo spare de fine dråpene til finere anledninger.

Det beste med Argan oljen, er at den inneholder masse e-vitaminer, som gjør at prodktet neten kan fungere som en kur for håret fremfor å slite på det, som så mange andre produkter gjør. I tilleg kan man benytte oljen på blandt annet neglbåndene, tørre legger og i fotbad!

Jeg anbefaler å prøve produktet, da det overbeviste om godt resultat, spesielt hvis man har et utemmet, krøllete hår og ønsker litt mindre frizz!

Over; Alexander før og etter!